Nem vagyok mesterszakács receptválogatás: ünnepi, "átlátszó" levesek
sponsored links
Az ünnepi levesek általában "átlátszó" levesek, talán azért, mert különleges odafigyelést igényelnek, hogy kristálytiszták és ízletesek is legyenek egyben.
Ennek két fõ záloga van, a kiváló alapanyag és a megfelelõ mennyiségû idõráfordítás. Egyikkel sem érdemes spórolni.
Néhány klasszikust sorakoztatok fel ebben a részben, de már elõkészületben vannak a krémlevesekrõl valamint ragu és habart levesekrõl szóló összeállítások. Néhány különlegesség és néhány igazi klasszikus is lesz közöttük.
Úgyhogy folytatás következik!
Orjaleves
Libaleves
Disznófarkas erõleves
Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: csirkeragu leves
Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: vasárnapi ebéd tanyasi tyúkból
...