Nem vagyok mesterszakács receptválogatás: ünnepi, "átlátszó" levesek

2011-12-18

sponsored links


Az ünnepi levesek általában "átlátszó" levesek, talán azért, mert különleges odafigyelést igényelnek, hogy kristálytiszták és ízletesek is legyenek egyben. 
Ennek két fõ záloga van, a kiváló alapanyag és a megfelelõ mennyiségû idõráfordítás. Egyikkel sem érdemes spórolni. 

Néhány klasszikust sorakoztatok fel ebben a részben, de már elõkészületben vannak a krémlevesekrõl valamint ragu és habart levesekrõl szóló összeállítások. Néhány különlegesség és néhány igazi klasszikus is lesz közöttük. 

Úgyhogy folytatás következik!

Orjaleves


Libaleves


Disznófarkas erõleves

Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: csirkeragu leves


Hagyományos ételek falusi alapanyagokból: vasárnapi ebéd tanyasi tyúkból

...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s